Fiets bezorgen

Snel thuisbezorgd door Fietsbezorgd!

Besloten om een tweedehands fiets een tweede kans te geven en je geschikte fiets bij ons gevonden?

Plaats je bestelling nadat jij je gewenste fiets hebt gevonden. Kies voor een betrouwbare tweedehandse Gazelle of een hippe tweedehandse Veloretti. Sportieve fiets nodig? Kijk dan bij onze tweedehands racefietsen of tweedehands mountainbikes. 

Kies het aflevermoment. Wil je weten wanneer je fiets geleverd kan worden? Vul dan je postcode in bij het afrekenen. Afhankelijk van je woonplaats leveren wij je fiets binnen 1, 2 of 3 werkdagen bij jou aan de deur. Avondlevering behoort ook tot een van de mogelijkheden. 

Gefeliciteerd met je nieuwe aanwinst. De fiets wordt persoonlijk bij je afgeleverd. Op locatie wordt altijd een testritje gemaakt zodat we zeker weten dat jij tevreden bent over je aanschaf. Dat is pas service!

Upgrade je fiets

De accessoires waarvan wij denken dat deze nog goed zijn laten wij op de fiets zitten. Wil jij je fiets upgraden om de finishing touch te geven aan jouw nieuwe fiets dan kan je kiezen om er een extra mandje of voordrager op te laten zetten. Wil je graag een ander zadel of een bel? Ook dat is mogelijk.

×

Hallo!

Klik op een van onderstaande medewerkers om te chatten of mail naar info@fietsbezorgd.nl.

× Waar kunnen wij jou mee helpen?