Onze missie!

Fietsliefhebbers opgelet! Geef een tweedehands een tweede kans! Fietsbezorgd vindt het belangrijk dat een gebruikte fiets een nieuwe kans verdient. Help mee aan het verduurzamen van de huidige consumptiemaatschappij, dan helpen wij jou bij het vinden van je perfecte tweedehands fiets. Door te kiezen voor een tweedehandsje levert dit een flinke milieuwinst op en draag jij je steentje bij.

Wij vinden het belangrijk dat jouw ‘nieuwe fiets’ nog een lange ronde meegaat. Om daar zeker van te zijn bieden wij alleen echte A-merkfietsen aan. A-merkfietsen gebruiken kwalitatief goede materialen waardoor wij zeker weten dat jij lang zult rondfietsen op je aangeschafte fiets.

Iedereen die een nieuwe fiets wilt verdient een perfecte voor hem of haar. Voor iedereen hebben wij een geschikte fiets. Hebben wij toch niets voor jou dan denken we graag met jou verder! Dit doen wij, omdat wij overtuigd zijn dat goede service het verschil kan maken.

 

Kom achter het verhaal !

Iemand die een goede daad verricht mag daarvoor beloond worden vinden wij! Zodra jij een tweedehands een tweede kans hebt gegeven kom jij achter het persoonlijke verhaal van je nieuwe parel. Elke fiets die wij inkopen heeft al een geschiedenis en zij staan te popelen om die met jou te delen!

×

Hallo!

Klik op een van onderstaande medewerkers om te chatten of mail naar info@fietsbezorgd.nl.

× Waar kunnen wij jou mee helpen?