Tweedehands Veloretti

Een tweedehands Veloretti is hartstikke trendy en hip. Deze fiets is inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld in Nederland. Deze tweedehands merkfietsen zijn tijdloos, licht en van hoge kwaliteit.

Snelle en gratis bezorging !

Benieuwd waar Veloretti vandaan komt? Het merk Veloretti komt uit Amsterdam en is gedesigned als stijlvolle stadsfiets die niet afdoet aan de kwaliteit. Het is een lichte fiets van maximaal 13 kg waardoor je gemakkelijk door de stad kan fietsen.

Het merk Veloretti is opgericht door Ferry Zonder en kwam zelf in aanraking met het aanbod fietsen toen hij zelf een fiets kocht. Hij vond dat in het aanbod fietsen er geen mooie fietsen waren met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Daarom is hij zelf fietsen gaan produceren. 

Kies voor extra accessoires !

Wil jij je fiets een upgrade geven? Dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Alle accoisseres waarvan wij denken dat het er nog goed uitziet laten wij zitten voor verkoop. Dit is natuurlijk wel zo duurzaam. Zie jij een nieuwe voordrager, mandje of bel wel zitten? Deze kan je erbij aanschaffen en wordt dan gelijk gratis voor je gemonteerd bij het afstellen van de fiets. 

×

Hallo!

Klik op een van onderstaande medewerkers om te chatten of mail naar info@fietsbezorgd.nl.

× Waar kunnen wij jou mee helpen?